Herbalife , Здрави хора - Бюти парти

Здравейте, днес ще споделя с вас впечатленията ми от събитие, на което присъствах в столицата преди 5дни. Представляваше промотиране на нови продукти за кожа и коса на марката Herbalife, позната в социалните медии благодарение на създателката на събитието г-жа Милушева.

За събитието разбрах от Фейсбук страницата, създадена и управлявана от г-жа Милушева - https://www.facebook.com/zdrave.sport , която е независим член на Herbalife Nutrition. Записването беше безплатно и онлайн, което е много удобно за моето забързано ежедневие. Два дни преди събитието се свързаха с мен за потвърждение, което също се случи онлайн - страхотно!
https://www.facebook.com/emilia.neikova - линк към личния профил на г-жа Милушева



Марката, за която стана въпрос и с която ще ви запозная е HERBALIFE.
https://www.herbalife.bg/ - линк към официалния им сайт
Ще забележите, че сайта е разделен на две главни категории - хранене и кожа.
Към храненето спадат рецепти, шейкове, режими и статии.
Към кожата отнасяме - Skin и Aloe - специално създадени серии съответно за грижата за кожата на лицето всеки ден  и за косата .

А сега ще ви разкажа за събитието, на което присъствах и впечатлението ми не само за продуктите, но и за отношението на екипа.

Събитието се проведе на 9ти в град София на адрес бул. Евлогий и Христо Герогиеви 25.
Булеварда е главен в града и човек лесно се ориентира по него. За жалост не бяха сложили опътваши знаци към събитието, а аз очаквах да се ориентирам по такива. За щастие намерих блока и на него имаше табела,  на която беше написано ,,Здраве и спорт,, на зелен фон - очевидно бях на правилното място.

Ето как изглеждаше мястото отвътре - три маси, като едната по-голяма, със столове около тях и на всяко място предвидено огледало, пластмасова купа и кърпички . На няколко места имаше метален малък кош с панделка за отпадъци.



На нас ни беше предоставена възможността да тестваме продуките от серия Скин, които се използват всеки ден за по-чиста и здрава кожа. Всеки продукт има номер, в зависимост кой подред се нанася. Два от продуктите нямат номер, защото не се нанасят всеки ден. Всичко това, както и описание на съставките, начина на ползване на продуктите и информация за колко време стига една опаковка ни беше любезно предоставена от организатова на събитието - г-жа Емилия Милушева. Тя ни разказа за своя опит с продуктите и колко е доволна. А няма съмнение, че е - кожата и изглежда по-добре от на много млади хора.
Въпреки че нямахме възможността да тестваме продуктите за коса, успяхме да видим и да се запознаем с тази серия.


При влизането и започването ни поканиха да се почерпим със протеиновите им барчета и ядки.
В паузата, през която чакахме глината да изсъхне, ни пуснаха клип, който ни разясни каква марка е Хербалайф и какви продукти представя. Това е изцяло натурална козметика на основата на алое вера, като се използват ценните съставки на растението, които имат регенирращ, почистващ и успкояващ ефект.
Кои продукти тествахме:
1.Почистващ алое лосион/ скраб с плодове
2.Тонер с билки за енергизиране и пдоготвяне на кожата
3.Глинена маска
4.Стягащ околоочен гел
5. Гел против стареене - премахва финните бръчици
6.Дневен/ нощен хидратиращ крем

Оставям линк към продуктите : https://products.herbalife.bg/subcat_herbalifeskin

Така изглежда глината, нанесена върху лицето след 2 минути. По инструкции нанасяхме продуктите само на половината лице, за да видим резултата още там.
Всички изглеждахме готови за 31ви вечерта :) (хахаха)

Моето мнение за продуктите :
Почистващия гел с цитрус е много добър и подходящ за мазна кожа, каквато е и моята.
Тонерът с билки вероятно добре е подготвил кожата ми за действието на глината.
Глината върши чудесна работа, единствено е трудно премахването и.
Серума против стареене не би могъл да подейства с едно използване и то върху толкова млада кожа, като моята.
Дневният хидратиращ крем не е подходящ за мазна кожа.

Моето мнение за екипа:
Екипът се състоеше от г-жа Милушева и нейна помощничка.
Винаги усмихнати и готови да съдействат с информация, допълнително продукт или от каквото се нуждаете. Бързо отговарящи по Фейсбук и на разположение от каквото имате нужда.

Много съм благодарна за възможността да се запозная, както с марката, така и с продуктите и. Надявам се мнението ми и информацията, оставени в статията, да са ви били полезни. Лек и усмихнат ден :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика