Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Вече ви запознах с една кутия за био продукти. А днес е ред на следващата. Те са натурални. Те са интересни. И считат себе си за първата кутия с такива продукти. Те са Good box 📦 .

Само не си казвайте, че прекалявам. Винаги е добре да имаш избор измежду марки и фирми. И никой не е казал, че трябва да харесвате само едно нещо.

Аз например наскоро се запознах с Good Box. Кутията отново предлага натурална козметика, но този път на още по достъпна цена от Кибрит.
Сайтът е лесен за ползване.

https://goodbox.bg/  Официалният сайт на Good Box
https://www.facebook.com/goodbox.bg/ - Фейсбук страницата им

💙Информация за марките, които ще получите:
Работят с повече от 200 производители и вносители. Много от тях вече сте чували, а други може да не сте. Ще изброя няколко и ще оставя линк към птлния списък, ако искате да потърсите някоя конкретно.
❤Wooden Spoon
❤Arvena Cosmetics
❤Rice up
❤Alteya Organics
❤Lavera Natural cosmetics
❤BioSolis
❤#hashtagBody
https://www.goodbox.bg/brands-we-love?fbclid=IwAR1eBWQK3WpixLyxmELmo5VTlNskokQDK2EGfnLNHiNZALWQdZMfev3ibiM

💙Концепция на Good Box:
През 2015 година марката е създадена с цел да вдъхнови и ангажира интереса на потребителите, като дава възможност на клиентите си да се докоснат до вълшебния свят на натуралната козметика на високо оценени фирми- както световни, така и български.
Шансът да се насладите на истинска грижа за тялото си, както отвън, така и отвътре, е основна грижа на Good Box. Към общо 10те продукта, които ще получите, вие ще откриете не само козметика, но е различни храни, витамини, чайове или подбни неща - от 100% натурален прозиход и изцяло в ползва на здравето ни.

Продуктите са унииверсални и нямат възрастова граница, освен това са предназначени за всеки тип кожа и коса, което ги прави подходящи за всеки, който желае да им се наслади, включително и мъже, въпреки стереотипа такива кутии да се поръчват от жени.

💙Допълнителна информация:
💓Кутията е направена от 100% рециклиран картон.
💓Надписът върху кутията е от растителни бои, което означава, че е безопасен за здравето ни и за околоната среда.
💓Тиксото, използвано при доставката, е специално поръчано от Good Box и е от естесвен каучук.
💓Брошурата вътре, която ще намерите при отарянето на кутията, е направена от 100% рециклирана хартия.




💙Поръчка и доставка:

За съжаление не е възможно да си закупите кутия от предишен месец. Но можете да ги разгледате внимателно преди да поръчате мистериозната нова кутия
https://goodbox.bg/previously-on-good-box на този линк


Поръчка без абонамент само на 1 кутия т.е. само за 1 път, е на цена 22,99 лева. Можете и да се абонирате, като услужливо са ви написали и колко точно пари ще ви спести, но освен това ще ви спести и време. https://goodbox.bg/choose-a-box от тук. Важно е да се отблежи, че се плаща доставка от 3,59 като такса за доставка, всеки месец при получаване на съответната кутия. Доставката се извършва до офис на Еконт.





Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Кибрит и био козметика