Био козметика, умно хранене и БМИ

В края на работната седмица се вдъхнових да си поговрим на тема красота.
Говорейки си за био козметика и естествени съставки няма как да не споменем, че основна част за нашата външна красота имат и съставките в храната.
Важно е не само какво ядем, но също и по колко. В медицинските среди, в които се движа всекидневно, никой не вярва, че е възможно само чрез гладуване да се слабее.
За да разбием тези стари разбирания и сред вас, ние с Яна Трендафилова решихме да Ви запознаем с ползите от здравословното тегло ( това не винаги значи да сваляте, а дори напротив - понякога е необходимо да качите ). Важно е да се отбележи, че едно и също тегло при един индивид може да е от мастна тъкан, а при друг от мускулна.


 Моята приятелка Яна е един страхотен, позитивен и усмихнат човек, който е с много богат опит в тази сфера, благодарение на нейната страхотна работа като независим член на Herbalife https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%84-1050355791811028/

Личният и профил също ще намерите в линк : https://www.facebook.com/kalianka



По всяко време ще отговори на всеки ваш въпрос и ще ви съдейства, за да се чувствате комфортно. За нея клиентите са приятели и колкото и да е натоварен графика и, ще успее да ви вмести в него.

В какво се състои вътрешното здраве - от необходимите на организма вещества, които приемаме чрез храненето, а именно - въглехидрати, белтъци и мазнини. Да, точно така, не можем да изключим напълно нито едното от менюто си, защото тези вещества изграждат клетките ни и се включват в енергийните процеси на организма - а именно благодарение на това ние успяваме да правим абсолютно всичко от дишането, което имаме за даденост, до най-тежките упражнения във фитнес залата.
Освен това е от изключителна важност приемането на витамини и минерали, които се съдържат най-вече в плодовете и зеленчуците и с настъпващите студени месеци през годината е все по-трудно да ги намерим в естесвената им форма. Затова те се предлагат от Хербалайф под формата на таблетки, но е препоръчително да се приемат под адекватен контрол.

За да влезете в желаната от вас форма и да подобрите здравословното си състояние е необходимо само консултация с Яна, която ще ви направи лично персонализиран режим на хранене и упражнения, съобразени не само с вашия метаболизъм, телосложение, тегло, но и от желаната от вас цел.
За да разберете дали имате нужда от качване или сваляне на тегло, можете да използвате този линк:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/onlain-kalkulator-na-itm#калкулаторът-на-итм

Той изчислява така нареченият Боди Мас Индекс -това е индекс на телесната маса. Не го правете ако сте усилено трениращи хора, защото натрупаната мускулна маса ще подведе резултата.
В следващите снимки ще намерите важна информация на какво са богати храните, които всекидневно консумираме.




За да се убедите, че Яна може да ви помогне , ще прикача снимки на нейни клиенти, а вие сами преценете има ли промяна и дали е положителна :)



Всички ние искаме цялостна грижа - както отвътре, така и отвън. И ето още една причина да се доверите на Яна :)

Освен за здравето ви отвътре, Яна ми каза, че може да помогне и с външния вид :)

 Първо ще ви запознае с продуктите на Хербалайф за кожа и коса, които ползва лично тя и изглежда с поне 15 години по-млада от реалната и възраст, а косата и е здрава и блестяща.
 И второ тя е фризьорка, от 20 години и прави освен подстригване и сешоар, ще намерите и по-интересни услуги, като терапия с инфрачервена светлина и ултразвук за цъфнали краища. Яна използва в салона си био козметика като BIOLAGE, която е марка вдъхновена от природата и с нежна грижа към скалпа благодарение на натуралните си съставки. Всички продукти BIOLAGE са на MATRIX, осигуряващи професионална грижа, възстановяване, омекотяване на косъма.
Можете да си запишете час на фейсбук страницата и : https://www.facebook.com/salonjanistil/

Освен различни видове терапии и профеисонална козметика, ще можете да се сдобиете с красива прическа, също като дамата на следващата снимка, която е много доволна от крайния резултат.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика