Шератон и конференция на Хербалайф

Всички жени обичаме да се гласим за предстоящо важно събитие. И със сигурност, ако сте от София, сте чували за хотела Шератон, който вече е неречен ,,Балкан,,.
И в този страхотен първокласен хотел моята приятелка Яна беше на събитие, организирано от създателите на Хербалайф, като тя го посети с половинката си.


Както вече Ви разказвах, Яна е консултант по здравословно хранене и Независим член на Хербалайф. Ако се интересувате от съвети как да промените ежедневието си към по-добро с помощта на продуктите на Herbalife, можете да се свържете с нея, чрез оставените линкове:

https://www.facebook.com/kalianka - личен профил

https://www.facebook.com/%D0%9D%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%B8%D0%BC-%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B5%D1%80%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D1%84-1050355791811028/

Ден след края на събитието ние се видяхме и тя много искаше да разкаже не само на мен, но на повече хора какво представлява. Защото Хербалайф не е само работа за нея, това е нейното семейство. И докато пихме чай на центъра на София, точно срещу хотел Балкан, тя ми предаде емоцията от страхотното преживяване, която сега ще се опитам да ви преразкажа, възможно най-дословно.


Хербалайф са организирали събитието, като са го разделили в две категории - с лекционен курс и парти. Лекционния курс, предвиден само за членове от дълго време, разказва на достъпен език как да се грижим за здравето и тялото си не само отвън, но и отвътре, със участието на чуждестранни лекари.
На събитето е бил поканен специален гост - Д-р Georgios Moulinos от Гърция, който е експерт в областта на здравословното хранене и спортната медицина. Автор е на ,,Хранене за по-добър живот,, и е Член на Консултативния съвет по здравословно хранене на Хербалайф.


http://hnadvisoryboards.com/george-moulinos

Темата на лекцията, водена от Д-р Moulinos, на тема ,,Спортно хранене и философия на храненето,, е помогнала с ценна информация не само каква храна, но и как във времето да бъде разпределена тя при храненията. Лекаря изяснява и въпроса какви добавки трябва да се приемат при различните цели и по какъв начин.

Изключително много са се забавлявали. Не само защото са научили нова полезна информация и ще могат да помогнат на други хора, а и защото Хербалайф не забравя, че животът не е само работа, а и удоволствие. С тази цел е организирана Гала Вечер с тематика ,,Джеймс Бонд,,, където е имало много музика, танци, усмивки и красиви тоалети.


С помощта на Хербалайф Яна се е сдобила не само с по-здраво тяло и дух, но и с много нови приятели и положителни емоции, поради многообразието от събития, които организира фирмата, не само в България, но и в чужбина. А за едно от събитията в чужбина ще ви разкажа съвсем скоро :)

Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика