Kataleya -крем за ръце с аромат на зима

Kataleya е марка към фирмата Biofresh, които аз много използвам в ежедневието си. Те са уникални не само с факта, че създават наистина качествени продукти, но и с достъпните си цени.
💝100% БИО
💝1000% БЪЛГАРСКО
💝10 000% ЛЮБОВ

Във всеки продукт, който съм си купувала, виждам колко усилия са вложили в създаването му. От уникални форми, до най-различни аромати - има за всеки по нещо. Можете да купите не само за лично ползване, но и са много подходящи за подарък. А нещо подходящо за всички дами са сладките, направени от Българска Роза - бонбони, локуми и други.
https://biofresh.bg/hrani-i-napitki - линк към храните🍬

Да, наистина можете да намерите уникални продукти в магазините на Biofresh. Но аз исках да обърна внимание на серията Kataleya, които вече пуснаха зимната колекция, включваща сапуни, кремове, гланцове.
Аз използвам крема за ръце от тази серия вече 1 година и базирам мнението си доста дълъг опит с тях. В следващите няколко основни  въпроса ще разберете какво е то.

1. Обещаната хидратация и предпразване от външни фактори на лице ли е?
Да. Омекотява още в момента на слагане, много бързо се поема от кожата и дълготрайно предпазва от студ. Разбира се, ако сте изложени твърде дълго или си миете ръцете често е препоръчително да нанесете отново.

2. Наистина ли е на достъпна цена?
Да. На цена от 3 лева, се сдобивате с уникален крем за ръце, а тази цена е по-ниска дори от на повечето подобен тип продукти в супермаркетите.

3. Наистина ли е с био състав?
Екстракт от хайвер - богат на омега-3-мастни киселини, регенериращ, предпазващ и заздравяващ , възвръща естествения блясък на кожата
Масло от шеа - съдържа вит А, Е, ; хидратира, предпазва от студено време кожата,
Млечен и пшеничен протеин- регенериращи, омекотяващи и защитаващи своиства, бързо се поема от кожата
Бисаболол - въглеродно съединение, което се съдържа в лайката, противовъзпалително, успокояващо действие
Креатин -аминокиселина, която приложена върху кожата има антиоксидантно и анти-ейдж ефекти, стимулира производството на колаген
LINAOOL -произвеждащо се от растения, химично съединение, с приятен аромат, съставено от 10 С-атома. Има антимикрбни своиства.
Токоферол - вит. Е - има много силно изразено антиоксидантно действие; изключително подхдящ за кожа, като дълготрайното използване води до подмладяване - подобрява микроциркулацията на кръвта ( а всички знаем, че на ръцете имаме голяма нужда от това през зимата ), стимулира производството на колаген ( необходим за изглаждане на кожата)

Всички тези и другите съставки на крема го правят уникален и много подходящ за ползване през студените зимни месеци. Много бих се радвала вие да ми споделите кои са вашите любими марки :)
А сега се сгушете и хубава и приятна петък вечер :)



Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика