Hotel Central Sofia - събитие за здраве

Здравейте, този уикенд пак ще си говорим за здравословно хранене.
Скоро присъствах на събитие в центъра на София, организирано от моята приятелка Яна Трендафилова-  Независим член на Херблайф, която беше домакин на събитието.
Дойдоха много хора, които искаха да стартират промяната в живота си, но не знаеха откъде да започнат, а там откриха не само полезна информация за себе си, но и се запознаха с марката Хербалайф и какво предлага тя.



https://www.facebook.com/kalianka - официалният Фейсбук на Яна




Събитието беше разделено на две части - 
👉Първата - да запознае гостите с фирмата, с какво се занимава тя, и резултатите, които обещава.
Представиха също и всички продукти, които предлага марката- за красота както отвън, така и отвътре, а те са много разнообразни: хранителни добавки, протеинови барове, алое за пиене, различни продукти за коса и лице, чайове, витамини и други.
👉Втората - да запознае гостите със условията да станат независими членове на Хербалайф и да се възползват от отстъпки както за себе си, така и за семейството и приятелите си.
👉Между двете части имаше пауза, но не с кафе, а чай на Хербалайф, за който ще ви говоря по-надолу в публикацията, и с протеинов бар на същата марка, който съдържа много витамини и необходимите вещества, за да замести едно пълноценно хранене. На тази пауза имахме възможността да се запознаем с другите хора, да обменим информация и да се снимаме.


Някои въпроси, които обсъждахме на събитието:

✅Защо е важно здравословното хранене?
За здравето ни разбира се. То ни гарантира пълноценен живот, изпълнен със щастие. Храната е източник на всички необходими на организма вещества - есенциални и неесенциални. Когато приемаме храна, съдържаща необходимите микроелементи за организма ни, ние се чувстваме по-енергични, по-работоспособни и по-щастливи.

✅Как да се научим на здравословното хранене?
За всеки това е различно дълъг процес. Но той преминава през основни етапи -
💛Начало- промяна в закуската 

Задължителното ядене за деня е закуската. Но вместо баничка и кафе, което се класифицира за нездравословна закуска, можете да хапнете вкъщи домашно приготвен кекс или сандвич. А с какво да заместите кафето ще кажете? - Яна препоръчва чаят на Хербалайф

Чай на Хербалайф съдържа екстракт от зелен и черен чай, хибискус и семена от кардамон. С уникалния си лимонов вкус той не само дава неободимата енергия за деня в една чаша, но и има антиоксидантно, детоксикиращо, противовирусно и противовъзпалитено действие върху организма. Чаят е уникален с качеството си на метаболитен ускорител и това го прави чай от ново поколение! Затова Яна не само сутрин, но и по всяко време на деня, когато и се допие чай или има нужда от събуждане, си прави от него. И го препоръчва на всичките си приятели.

💛Второ - промяна в съотношението на белтъци към мазнини към въглехидрати.
Повечето хора ядат едва до 10% белтъци от общото количество храна за деня. А ако поискате мнението на независимия член на Хербалайф - Яна - тя ще ви каже, че са нужни около 30%. 
Това се постига чрез намаляване на приема на въглехидрати и мазнини. Ако заместите пърженото месо с печено на обяд или пържените яйца със сварени, ще направите огромна разлика за тялото си. Медицинските проучвания показват, че всяка година заболелите от атеросклероза. Затова е важно да се ограничи приема на мазнини навреме.
Ще говоря за атеросклерозата в следваща публикация!

💛Трето - Спорт! 
Никой не е отслабнал или качил мускулна маса като просто си е стоял пред телевизора вкъщи. Спортът е също толкова важен, колкото е и балансираното хранене. Защото той поддържа мускулите ни, сърцето ни, ставите ни и преди всичко - дава ни видими резултати. 

✅Какъв е ключът към успеха?
Да имате подкрепа. 
Имайки подкрепа от близки, приятели, треньор, вие ще получите много по-добри резултати и то много по-бързо, както си осигурявате и постоянство. Всичко става постепенно, днешните усилия няма да си проличат утре, затова е важно да не се отказвате. :)
Включвайки се към семейството на Хербалайф вие получавате всичко това - не само лично изработен хранителен план, но и подкрепа, както от вашия консултант, така и от всички членове.
Тези усмихнати хора ще бъдат до вас във всяка крачка по пътя на промяната! И те няма да се предадат заради вас! 💓


Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика