С блястяща прическа и красив поглед

Наближават празници и всички ние се гласим за тях. А особно представителките на  нежния пол обичаме да се глезим като си купуваме по някоя нова дрешка и да си записваме часове за разкрасителни процедури.
Но не винаги успяваме защото часовете са заети отдавна.


Моята приятелка Яна, за която съм споменавала и преди, има салон за красота в София. И преди няколко дни беше избран от Матрикс специално на 30.12 по случай празника няколко дами да имат възможността да си направят 👉терапия на косата с Биолаж с 60% намаление. Страхотна оферта нали?

Ако все още не сте си записали час за нейния салон за тази оферта или друга процедура оставям линкове :

https://salonyani.com/ - сайтът на салона на Яна

https://www.facebook.com/kalianka - личният профил на Яна

Яна е фризьор от 25 години и приема работата си като призвание. Тя става част от семейството на всеки един, който ходи при нея. Отделя не само от времето си, за да ви подстриже, боядиса, направи терапия или друго, но и да изслуша проблемите ви, хубавите ви моменти, да сподели и тя нейните. Така вие знаете, че получавате не само фризьор, но и приятел. Тя е винаги усмихнат и позитивен човек, въпреки многото работа и отговорности.

И разказвайки за салона и работата искам да ви разкажа, че наскоро беше избрана да прави прически за едно голямо събитие.
Къде - София Тех Парк.
За какво - AmCham Thanksgiving Charity Dinner 2019 
https://amcham.bg/events/amcham-thanksgiving-charity-dinner-4/

Яна е правила косите и грима на толкова много жени за случая. За целта е използвала само най-добрата козметика - за коса Biolage серията на Matrix, а за грима - Essential Professional Makeup. Отделила е не само много време, но и много труд да накара всяка една от жените да заблести както отвън, така и отвътре. Прическите са изцяло по нейна идея и вдъхновение.
Събитието се е състяло с цел събиране на средства за студенти и ученици в нужда - една страхотна казуза, която вярвам, че всеки би подкрепил.
В крайна сметка се е получило страхотно и всички са били много красиви.
Ето и малко снимки:



Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика