Стигнахте ли ,,На Ръба,, ?

Магията на това да се предизвикваме и да стигаме своя краен предел се случва точно тогава, когато си мислим, че няма накъде повече, но успеем да продължим напред въпреки всичко. Това се случва само ако истински вярваме във своята мисия и влагаме цялото си сърце, за да я постигнем.

Точно с тази мисъл отидох да видя изложбата ,,На Ръба,, в София. От заглавието човек прави асоциация за нещо извън възможностите на обикновения човек. И когато отиде получава точно това. Изложбата е организирана с цел да покаже, че въпреки новите технологии има много художници, които се обръщат към старите методи за творене на изкуство- а именно графиката.
Снимка с организаторите и част от участниците в изложбата. За жалост не всички включили се с творба, успяха да присъстват. 

https://www.facebook.com/events/516414319179196/ - линк към събитието във Фейсбук

Организатор е Зоран Мише - https://www.facebook.com/shuma.mishe - линк към официалния му  Фейсбук профил , както и галерия Стубел - https://www.facebook.com/stubelgallery/, без които нямаше да е възможно да се осъществи събитието.

Можете да видите 22 творби - 10 на чуждестранни художници и 12 български. Това показва колко е важно, за да направиш качествена изложба, да познаваш правилните хора. Повечето са млади творци, някои дори без самостоятелни изложби все още - и именно за тях тези ангажименти са изключително важни. Аз се запознах с една от участничките и ще оставя линк към профила и във фейсбук. - https://www.facebook.com/gergana.ivanova.35
Моята нова приятелка се представи с куб, който се разгъва, но за жалост не успях да го видя в целия му блясък, поради вниманието да се пази. Въпреки това, той те кара да се чудиш каква е била идеята му и привлича вниманието ти.


Чувството от преживяването - оставя те без думи. Толкова много хора бяха дошли на събитието. И всички те гледаха картините с огромно възхищение, стояха пред тях и обсъждаха. Аз лично стоейки пред всяка една картина можех да усетя емоцията,която е вложена в създаването и. Творби, създадени с много страст, които провокират всеки, не само емоционално, но и психически.
Организаторите се бяха постарали както да създадат задушевна атмосфера с по чаша вино за всеки, така и лично да разговарят с голяма част от посетителите. А сега ще можете и вие да видите част от нещата, които бяха представени.





Коментари

Популярни публикации от този блог

Yoana Yokko ми прати ...какво?

Добра кутия за добро ежедневие. Good box

Кибрит и био козметика